Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Objavila Marca

Real Madrid nakon debakla u El Clasicu dobija novog trenera

conte

Nakon debakla protiv Barcelone od 5:1, Real Madrid će preuzeti italijanski stručnjak Antonio Conte

Real Madrid dobija novog trenera nakon debakla u El Clasicu (1:5), javlja madridska Marca.

List blizak europskom prvaku tvrdi da će klub u ponedjeljak objaviti da je Julen Lopetegui bivši, a Antonio Conte novi trener.

Talijanski trener bi već sutra trebao biti predstavljen, a ako do toga dođe onda će u srijedu debitirati u Kupu Kralja. Ako ne bude predstavljen sutra, onda će klub u srijedu voditi Solari, trener druge momčadi.

Conte je navodno bez razmišljanja prihvatio Realovu ponudu nakon što se izborio za raskid ugovora sa Chelseajem čiju je klupu napustio ovog ljeta.

Real je u junu pokušao dovesti Contea nakon što je Zinedine Zidane podnio ostavku, ali je Talijan još uvijek bio trener Chelseaja i nije htio napustiti London.

Conte, igračka legenda Juventusa, u trenerskoj karijeri vodio je Chelsea, Italiju, Juventus, Sienu, Atalantu, Bari i Arezzo.

Lopetegui bi za četiri mjeseca u Realu mogao dobiti čak 18 milijuna eura. Klub napušta nakon samo jedne pobjede u posljednjih sedam utakmica i tri poraza u nizu u Primeri, što se Realu nije dogodilo od 2009. godine. Presudila mu je petarda kod najvećeg rivala…

Ramos kaže kako ne želi još komentirati dolazak Antonija Contea sve dok je Julen Lopetegui i dalje službeno u klubu, ali ipak je dao uvid u ono što misli o talijanskom stručnjaku. Conte je trener koji autoritativno vodi svoje momčadi, a to nekada ne odgovara svim igračima. U Chelseaju se tako posvađao s Diegom Costom koji je zatim otišao u Atletico, a ni Willian nije imao dobre riječi za talijanskog stručnjaka.

“Poštovanje se zarađuje, ali ne silom. Ja sam uvijek imao dobar odnos sa svim trenerima koji su vodili Real za vrijeme mog boravka ovdje”, završio je Ramos, a njegove izjave prenosi AS.