Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tinejdžer na radaru

Real zna šta hoće u januaru, samo to košta 100 miliona eura

FERRAN

Sinoć na “Mestalli” su Benzema i Courtois iščupali bod protiv borbenih Šišmiša, ekipe iz koje bi, kako pišu španski mediji, u januaru jedna igrač mogao preseliti na Santiago Bernabeu

Remi Valencie i Real Madrida (1:1) poravnao je Madriđane s Barcelonom na vrhu tabele (isti broj bodova, 35) nakon šesnaest odigranih utakmica. Ne postoji bolja uvertira za predstojeći “El Clasico” na “Camp Nou” ove srijede.

Sinoć na “Mestalli” su Benzema i Courtois iščupali bod protiv borbenih Šišmiša, ekipe iz koje bi, kako pišu španski mediji, u januaru jedna igrač mogao preseliti na Santiago Bernabeu.

U pitanju je dijete Valencie Ferran Torres (19), mladi Španac koji je neizostavni dio prve postave tima sa Mestalle.

Ove sezone je na dvadeset odigranih utakmica postigao četiri gola i tri puta asistirao, a ugovor mu traje do juna 2021. godine. Ipak, u tom ugovoru postoji klauzula po kojoj može promjeniti dres prijenjegovog isteka.

Real Madrid je zagrizao za krilnog igrača, no ono što im predstavlja problem je ta klauzula. Valencia se itekako osigurala! Ukoliko žele da dovedu sjajnog tinejdžera u januaru, Florentino Peres i njegovi ljudi će morati da iskeširaju sto miliona eura!


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.