Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

debi kola

Redsi gaze redom, danas su padali rekordi

redsi

Redsi su tako postali prvi tim koji je u dvije uzastopne sezone u Premier ligi zabilježio šest pobjeda u prvih šest utakmica

Derbi šestog kola Premiershipa pripao je Liverpoolu, koji je u gostima pobijedio Chelsea 2:1.

Strijelci za goste bili su Trent Alexander-Arnold u 14. i Roberto Firmino u 30. minuti, dok je za domaćine zabio N'Golo Kante u 71. minuti.

Liverpool je tako nastavio sa savršenim učinkom u prvenstvu. Zabilježio je i šestu pobjedu u isto toliko utakmica te zadržao pet bodova prednosti pred aktualnim prvakom Manchester Cityjem.

Redsi su tako postali prvi tim koji je u dvije uzastopne sezone u Premier ligi zabilježio šest pobjeda u prvih šest utakmica.

Nije to jedini rekord koji su puleni Jurgena Kloppa danas postavili.

Redsi su danas srušili klupski rekord dobiši sedmu uzastopnu ligašku utakmicu u gostima. Rekordna je to bila i 15 pobjeda u nizu u Premier ligi, a sve su to igrači s Anfielda napravili u jubilarnoj 150. utakmici Jurgena Kloppa u Premiershipu.

Klopp je u 150. utakmici na klupi Redsa stigao do svoje 92. pobjede. Čak ni legendarni sir Alex Ferguson nije bio uspješniji od harizmatičnog Nijemca u prvih 150 utakmica engleskog prvenstva. Jedini koji je bolji od Klopp je, a ko drugi do – Jose Mourinho. Portugalac je u prvih 150. utakmica u Premier Ligi stigao do 105 pobjeda.