Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljajić i jović

Reprezentativci Srbije se morali zagrliti, a jedan od drugog preoteo djevojku (FOTO)

ljjic

Ljajić i Jović su zagrljeni morali stajati jedan uz drugoga za vrijeme intoniranja himne Srbije

Srbija je u posljednjem kolu Lige nacija izgubila 0:1 od Mađarske na Marakani te tako ostala na zadnjem mjestu u grupi iza Turske, Mađarske i Rusije.

O porazu se više ne priča, ali jedna od glavnih tema u srbijanskim medijima je odnos Adema Ljajića i Luke Jovića. Jedna njihova slika s utakmice obišla je regiju.

Ljajić i Jović su zagrljeni morali stajati jedan uz drugoga za vrijeme intoniranja himne Srbije, a to naravno ne bi bilo sporno da se njih dvojica ranije nisu našli u skandalu o kojem je pisala cijela regija.

Naime, Adem Ljajić je tri godine bio u ljubavnoj vezi sa Sofijom Milošević, manekenkom koju mu je onda preoteo upravo Luka Jović, koji je i danas s njom u vezi te zajedno žive u Madridu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofija Miloševic? (@sofija_milosevicfp)

Ljajić je Sofiji za vrijeme veze kupio stan i on je ostao u njezinu vlasništvu, a Jović navodno često boravi u tom stanu koji je platio njegov suigrač iz reprezentacije, pišu srbijanski mediji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Instagram vs reality in one video ?? @lukajovic

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

Također navode kako je Sofija navodno rastavila vezu Ljajića i njegove bivše djevojke s kojom ima dijete, ali je na kraju završila s Jovićem s kojim sada ima i dijete.