Fudbal

ponuda nakon otkaza

Robertu Prosinečkom nude drugu šansu

29/11/2019

Nedavno su novinari kontaktirali Prosinečkog i on im nije htio govoriti o mogućem povratku

Robert Prosinečki u srijedu je smijenjen s pozicije selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine. Presudile su mu očajno odigrane kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020.

BiH je osvojila samo 13 bodova u konkurenciji s Italijom, Finskom, Grčkom, Armenijom i Lihtenštajnom i ostala bez plasmana na Euro kroz kvalifikacije. Jedina nada da će se plasirati među 24 najbolje reprezentacije su dokvalifikacije Lige nacija u kojima u polufinalu igra protiv Sjeverne Irske.

Iz Azerbajdžana stižu vijesti da Prosinečki ima ponudu tamošnjeg saveza da se vrati na čelo reprezentacije. U Azerbajdžanu su nezadovoljni radom hrvatskog trenera Nikole Jurčevića i očekuju da će uskoro napustiti poziciju selektora. Rado bi na tom mjestu vidjeli Prosinečkog s kojim su od 2014. do 2017. ostvarili nekoliko dobrih rezultata.

Nedavno su novinari iz Azerbajdžana kontaktirali Prosinečkog i on im nije htio govoriti o mogućem povratku.

“Trenutno sam selektor Bosne i Hercegovine i ne bi bilo u redu da pričam o drugom poslu. Općenito, ne želim razgovarati o tome. Istina je da je Azerbajdžan osvojio samo jedan bod, ali je i istina da je bio u jako teškoj grupi”, odgovorio je Prosinečki kojeg su zatim upitali bi li on smijenio Jurčevića da je čelnik saveza.

“Nemam se namjeru miješati u nečiji posao i ne želim komentirati to. Nemam vremena za to.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.