Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Transfer bombe

Roma dovela dva velika pojačanja, Džeko dobio konkurenciju u napadu (FOTO)

miktarijan

Mkhitaryan je u januaru 2018. iz Manchester Uniteda došao u Arsenal za 34 miliona eura

Armenski reprezentativac Henrikh Mkhitaryan stigao je u Rim na ljekarski pregled i pred potpisivanjem je ugovora sa Romom.

Vučica će sledećeg ljeta imati mogućnost da otkupi ugovor reprezentativca Armenije, koji je prošle sezone postigao četiri gola u 22 meča u dresu Arsenala. Mkhitaryan je u januaru 2018. iz Manchester Uniteda došao u Arsenal za 34 miliona eura.

Roma je takođe završila pozajmicu Nikole Kalinića iz Atletico Madrida, uz opciju otkupa ugovora za 10 miliona eura, a na Olimpijski stadion je došao i Chris Smalling iz Mančester Junajteda.

Defanzivac Mančester Junajteda Mateo Darmijan posle četiri sezone napustio je engleski klub i vratio se u Parmu, klub u koji je 2015. i stigao na Old Traford.

Španski napadač Fernando Llorente, koji je slobodan igrač nakon dvije sezone u Tottenhamu, potpisao je za Napoli, objavio je talijanski klub u ponedjeljak.

Iako talijanski prvoligaš nije otkrio pojedinosti transfera, talijanski mediji pišu da se radi o ugovoru na dvije godine.

Llorente (34) je dugo nosio dres Athletica iz Bilbaoa prije nego je prešao u Juventus gdje je igrao od 2013. do 2015. Nakon toga je nosio dres Séville i Swansea prije nego je prešao u Tottenham.

Za reprezentaciju Španije, s kojom je osvojio naslov svjetskog prvaka 2020. i europskog prvaka 2012., odigrao je 24 utakmice.