Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

transferi

Roma traži Džeki konkurenciju, no ne ide to baš lako

Sampdoria-Roma serie A

Ode li Schick, Edin Džeko bi praktično ostao jedini klasični napadač u redovima Rome

Kako prenose španski mediji, Roma je zainteresovana za fudbalera Chelseaja Michya Batshuayia.

Belgijanac se nalazi na pozajmici u Valenciji, no Vučica se javila Plavcima s upitom o njegovom mogućem transferu na Olimpico.

U Romi se nadaju da bi Valencija mogla da se odrekne Batshuayia, koji je startovao na samo četiri utakmice ove sezone i postigao jedan gol.

Bivši napadač Marseille bi u Rim stigao na na pozajmicu do kraja sezone, a trebao bi da zamijeni Patrika Schicka, koji je sve bliži povratku u Sampdoriju. Ode li Schick, Edin Džeko bi praktično ostao jedini klasični napadač u redovima Rome.

Što se tiče Batshuayia, Chelsea ga je ljeta 2016. godine platio 39 miliona eura Marseilleu, ali Belgijanac se nije snašao na “Stamford Bridgeu”, minule sezone je bio i na pozajmici u Borussiji Dortmund.

No, čini se da angažovanje Batshuayia, bez obzira na njegov loš učinak, neće biti lak posao za “Vučicu”, jer interes za njegove usluge pokazali i Crystal Palace, Milan i Monaco.


Valencija ove sezone igra katastrofalno. Samo četiri boda dijele je od zone ispadanja. Sutra im u goste stiže “fenjeraš” Huesca. Iako se radi o ekipi koja ima samo jednu pobjedu ove sezone, pitanje je šta Šišmiši mogu u toj utakmici.

Čak 10 puta su odigrali neriješeno ove sezone, a MOZZART na takav ishod i u nedjelju nudi KVOTU 4.40.

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA na duel Valencia – Huesca.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!