Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Romano: Messi će produžiti ugovor s PSG-om, nije pregovarao s Barcom

messi

Messi je skoro cijelu karijeru proveo u Barceloni, iz koje je otišao u PSG prošle godine u besplatnom transferu

Nakon što je s Argentinom osvojio naslov prvaka svijeta te tako postao najveći nogometaš svih vremena, Lionel Messi produžit će ugovor s PSG-om, piše talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Čelnici francuskog kluba navodno su sklopili usmeni dogovor s Messijem da produži ugovor, no još ništa nije potpisao. Nije odlučeno ni koliko će 35-godišnji Messi još ostati u klubu ni kolika će mu biti plaća, piše Fabrizio Romano.

Pojedini mediji, poput francuskog Le Parisiena, pišu da je produžio ugovor još jednu sezonu. Messijev sadašnji ugovor ističe na ljeto sljedeće godine, a pisalo se da bi nakon toga mogao otići u Sjedinjene Američke Države, odnosno Inter Miami, no od toga neće biti ništa, piše Romano te navodi da Messi nikad nije pregovarao ni s Barcelonom, iako je ona pokazala interes za njegov povratak.

Messi je skoro cijelu karijeru proveo u Barceloni, iz koje je otišao u PSG prošle godine u besplatnom transferu. Za francuski je klub odigrao 53 utakmice, zabio 23 pogotka te upisao 29 asistencija. Prošle je sezone osvojio francusko prvenstvo.