Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

oglasio se na instagramu

Ronalda su naljutili: Igraju se mojim imenom, ne pokazuju poštovanje

ronaldo

Sa veoma malo poštovanja za mene, kao čovjeka i igrača, neozbiljno se priča u medijima o mojoj budućnosti i to je ružno i prema svim klubovima i igračima koji se pominju

Brojne priče o potencijalnom transferu Cristijana Ronalda pojavljuju se proteklih dana. Pominju se Real, City i PSG.

Svako se poziva na svoj „izvor“, pominje razne kombinacije…

A šta kaže Ronaldo? Portugalac se prilično ljutito oglasio na svom Instagram profilu demantujući sva pomenuta nagađanja.

„Svi koji me poznaju znaju koliko sam fokusiran na ono što radim. Manje priče, više akcije, to je uvijek bio moto kojim sam se vodio tokom karijere. Ali, u svjetlu svega onoga što se priča i piše u posljednje vreme, moram da iznesem svoj stav.

Sa veoma malo poštovanja za mene, kao čovjeka i igrača, neozbiljno se priča u medijima o mojoj budućnosti i to je ružno i prema svim klubovima i igračima koji se pominju.

Moja priča u Real Madridu je ispričana. Postoje i dokazi. Tu su, u riječima i brojevima, u trofejima i titulama, u rekordima i naslovima u medijima. Možete ih vidjeti u muzeju na Santiago Bernabeu stadionu i pronaći u uspomenama svakog navijača. Uz sve to, pamtim tih devet godina kao period tokom koga sam imao vezu i duboko poštovanje prema svima koje sam zadržao do danas i koje ću uvijek cijeniti. Znam da će me istinski navijači Reala čuvati u svojim srcima kao što i ja njih čuvam u svom.

Kao i u ovoj posljednjoj epizodi u Španiji, bilo je i ranije priča koje su me povezivale sa raznim klubovima u raznim ligama, a niko nije ni pokušao da provjeri da li je išta od toga istina.

Odlučio sam da ne ćutim jer ne želim da dozvolim ljudima da se igraju mojim imenom. Ostajem koncentrisan na svoju karijeru i svoj posao, posvećen i spreman za sve izazove koji dolaze. Sve ostalo? Sve ostalo je samo prazna priča“, napisao je Ronaldo.