Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

provokacije

Ronaldo intervju uoči derbija u Torinu pretvorio u ismijavanje Rome

ronaldo juve

Za kraj je poslao još jednu poruku kojom je razljutio navijače Rome, kluba protiv kojeg je slavio u pet od šest dosadašnjih susreta

U subotu od 20.30 sati Juventus u derbiju 17. kola italijanske Serije A dočekuje Romu, a uoči utakmice Cristiano Ronaldo razljutio je navijače gostujuće ekipe.

Portugalski napadač koji je ovog ljeta stigao u Juventus iz Reala i koji vodi torinski klub prema novom naslovu prvaka, prisjetio se uoči utakmice s Romom kako je s Unitedom u sezoni 2006./07. sa 7:1 razbio klub iz Rima.

“Vodili smo 6:0 kada me jedan igrač Rome molio da prestanem driblati. Neki su čak prijetili da će me namjerno ozlijediti”, prisjetio se Ronaldo, a zatim bocnuo aktualnu Rominu ekipu.

“I vjerujte mi da je to tada bila puno jača Romina ekipa od ove sada.”

Za kraj je poslao još jednu poruku kojom je razljutio navijače Rome, kluba protiv kojeg je slavio u pet od šest dosadašnjih susreta.

“Kad malo bolje razmislim, u ovoj ekipi Rome nema nikog s kim bih mogao razmijeniti dres na kraju susreta.”

Juventus nakon 16 kola Serie A ima čak 15 pobjeda i jedan remi.


Kladionice se na neki način slažu s Ronaldovom tvrdnjom da je ova ekipa Rome prilično “tanka”, pa su Vučici dali ulogu izrazitog autsajdera.

MOZZART na pobjedu Rimljana u Torinu nudi velikih 8.50, dok je KVOTA da Roma neće izgubiti čak 2.90.

Roma je ipak Roma i pitanje je li baš toliko autsajder. Utakmica o kojoj je Roanaldo pričao završila je s sa 7+ golova, a MOZZART na takv ishod u subotu nudi KVOTU 7.

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA za veliki derbi Serije A.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!