Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronaldo: Ja sam Benitezu samo odgovarao s “u redu”

ronaldo benitez

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo demantirao je nagađanja oko mogućeg prelaska u francuski PSG ili engleski Manchester City napomenuvši kako će karijeru završiti u kraljevskom klubu s kojim nada potpisati novi ugovor na kraju sezone.

“Završit ću karijeru u Realu, i to za najmanje 15 godina. Planiram igrati do 41. godine. Vidjet ćemo da li ću produžiti ugovor, ja bih volio da se to desi. Za četiri godine bilo je i dobrih i loših momenata u klubu, ali sada sam stvarno sretan. Ne vidim trenutno bolji klub od Real Madrida”, kazao je Ronaldo.

Portugalski napadač ima ugovor do ljeta 2018. Ove sezone je u 47 utakmica zabio 51 gol te je 14 puta asistirao.

“Identificiram se sa trenerom Zidanom. On je pametna osoba, ne govori puno, te je jako pozitivan. Nadam se da ćemo osvojiti Ligu prvaka, a da će on ostati trener idućih sezona. Kao trener nema iskustva, no jako dobro traži svoj put”, rekao je Ronaldo.

Osvrnuo se i na smijenjenog trenera Rafaela Beniteza koji je klupu napustio u siječnju.

“Neke stvari se mogu naučiti, a neke ne. Kod Beniteza sam vidio drugačije stvari nego kod drugih trenera. Ali, Benitez mi je govorio kako udariti loptu, kako pucati… ja sam govorio ‘u redu’. Bolje je reći ‘hvala’ i gotovo”, rekao je najbolji strijelac kluba.

U subotu Real Madrid i Atletico Madrid igraju finale Lige prvaka u Milanu.

“Bio bi neuspjeh ne osvojiti Ligu prvaka. Ako pobijedimo sezona će biti odlična a ako izgubimo bit će promašaj. No, pobijedit ćemo. Sezona će biti vrhunska”, poručio je.