Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronaldo najavio pobjedu, Nijemci mu odgovorili – večeras si K.O.naldo

liga prvaka

Večeras nas očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Reala i Wolfsburga. Kraljevski klub u prvoj je utakmici stradao s 2:0, ali igrači Zinedinea Zidanea vjeruju u čudo. Moraju biti, kako je rekao Luka Modrić, strpljivi.

“Ne možemo riješiti utakmicu u 10 minuta. Sigurno ćemo imati prilika, nadam se da ćemo uspjeti”, rekao je Modrić, koji nije nastupio protiv Eibara u 32. kolu Primere. Zidane mu je dao slobodan dan kako bi hrvatski reprezentativac bio što spremniji za utakmicu sezone.

S obzirom na arsenal koji Real ima na raspolaganju, gotovo većina madridskih medija vjeruje u uspjeh. Marca je jučer objavila naslovnicu s velikim slovima “vi to možete”.

Uostalom, Ronaldo je poručio navijačima:

“Ljudi, utorak će biti čarobna večer”.

KOnaldo

Španski optimizam kao da je iziritirao njemačku javnost. Bild je poručio Cristianu Ronaldu – od danas si K.O.naldo, sugerirajući kako će Portugalac takmičenje u Ligi prvaka ove sezone završiti u četvrtfinalu.

Hoće li Nijemci preživjeti gostovanje na Santiago Bernabeu ili će Real ostvariti prijetnje i svojim navijačima prirediti čarobnu večer, uskoro ćemo doznati. Utakmica počinje u 20:45 sati.