Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronaldo nije tražio ofsajd nakon gola Morate, evo dokaza

rona1

Madridski Real je u devetom kolu Primere pobijedio Athletic Bilbao s 2:1, a gol vrijedan pobjede i tri boda zabio je Alvaro Morata.

No, ono o čemu se nakon utakmice najviše pričalo nije gol Morate niti pobjeda Reala, nego neobična reakcija Cristiana Ronalda.

Naime, Portugalac je u trenutku kad je Morata zabio Baskima gol, podigao ruku i pogledao prema pomoćnom sucu, kao da traži ofsajd.

ronaldo_celebrate

Portugalac je nakon toga postao predmet ismjavanja na društvenim mrežama, no ispostavilo se da je njegova reakcija nakon gola Morate pogrešno protumačena.

Kolumnista “Mirrora” Ed Malyon, smatra da se to nije dogodilo i nudi argumente, koji bi trebali potkrijepiti priču o Ronaldovoj nevinosti u ovom slučaju.

Najprije, Malyon kaže kako je Ronaldo u trenutku Moratinog gola podigao ruku i pogledao prema sucu kako bi potvrdio da je gol regularan, jer isti je postignut nakon gužve, a poznato je da se golmani posebno štite u njihovom kaznenom prostoru. Dakle, Ronaldo se ovom gestom samo pobrinuo da potvrdi kako sudac neće poništiti gol.

Druga stvar koju engleski novinar ističe, a koja ide u prilog Ronaldu, činjenica je da Portugalcu ovakva proslava gola, s jednom rukom u zraku, nije strana i u dresu Reala više je puta znao tako slaviti golove suigrača.

Slična je bila proslava prvog gola na nedavno odigranom susretu protiv Betis…