Napadač Juventusa

Ronaldo: Nisam lud, samo sam opsjednut uspjehom

ronaldo

Volim iznova zabavljati ljude koji me vole i uvijek očekuju od mene nešto novo i više

Portugalac Cristiano Ronaldo u intervjuu za SPORTbible pričao je o karijeri, životu i svom biznisu koji jako dobro napreduje.

Napadaču Juventusa na prvom mjestu je uspjeh.

“Nisam lud čovjek. Nisam opsjednut treningom, već uspjehom, što su dvije totalno različite stvari”, rekao je Portugalac na početku razgovora, a onda dodao:

“I dalje volim nogomet. Volim iznova zabavljati ljude koji me vole i uvijek očekuju od mene nešto novo i više. To nema veze s godinama, već s mentalitetom. Posljednjih pet godina sam počeo baviti i stvarima koje nisu usko vezane uz nogomet i mogu vam reći da uživam i u tome. Ko zna što će se dogoditi za godinu ili dvije.”

Ronaldo ima lanac restorana i hotela, svoju modnu marku i posebno dizajnirane slušalice, a tu ne misli stati. Zarađuje ogroman novac i izvan nogometa. Neki ga kritiziraju da kopira Davida Beckhama, Michaela Jordana i druge sportaše koji su razvili biznis nakon karijera.

“Ne želim nikoga kopirati, mogu samo naučiti nešto od uspješnih sportaša i to napraviti na svoj način. Svi uspješni ljudi imaju jednu zajedničku crtu, a to je radna etika”, dodao je Ronaldo.