Daily Mail

Ronaldo preko WhatsAppa rekao Dybali gdje treba nastaviti karijeru

dybala ronaldo

Portugalac je, kao lider svlačionice i najveća zvijezda, odobrio njegov odlazak tamo nazvavši ga šampionom potrebnim posrnulom Unitedu

Italijani pišu da Paulo Dybala mora do ponedjeljka odlučiti gdje će nastaviti karijeru. Juventus ga želi dati Manchester Unitedu u zamjenu za Romelua Lukakua i da bi došlo do velike razmjene potreban je samo pristanak Argentinca.

No on u Premiership ne želi. Navodno mu se ne sviđa fizička zahtjevnost te lige. Daily Mail pak donosi informaciju da je Cristiano Ronaldo savjetovao Dybali da ode u Manchester. Sve se, pišu Englezi, odvilo u WhatsApp prepisci Juventusovih igrača.

Portugalac je, kao lider svlačionice i najveća zvijezda, odobrio njegov odlazak tamo nazvavši ga šampionom potrebnim posrnulom Unitedu.

Za Ronalda se smatra da je uz čelnike Andreu Agnellija, Fabija Paraticija i Pavela Nedveda najutjecajniji član kluba te da njegove odluke i savjeti mogu biti od presudnog značaja.

Stara dama se želi riješiti Dybale jer se ne uklapa u sistem novog trenera Maurizija Sarrija kojem je potreban snažan centralni napadač kako bi ga upario s Cristianom Ronaldom koji će igrati povučenije na lijevoj strani.