Fudbal

ponovo operisana

Ronaldo proživljava najteže dane, njegova majka boluje od opake bolesti

08/02/2019

Šokantno priznanje Ronaldove majke kako ima rak, stiglo je u vrijeme dok su na ime njenog sina stigle optužbe Kathryn Mayorge da ju je slavni Potrugalac silovao u hotelu u Las Vegasu

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Portugalac Cristiano Ronaldo, u trenucima dok igra u životnoj formi za Juventus, suočio se s problemom kojeg ni jedan sin ne podnosi jednostavno.

Naime, njegova majka, Dolores Aveiro (64), bori se za život.

Ronaldova majka u razgovoru za portugalsku TV priznala je:

“Bila sam na operaciji druge dojke, u Madridu. Bila sam i na kemoterapijama, ali sada se borim za život”.

Šokantno priznanje Ronaldove majke kako ima rak, stiglo je u vrijeme dok su na ime njenog sina stigle optužbe Kathryn Mayorge da ju je slavni Potrugalac silovao u hotelu u Las Vegasu.

Prvi je put Ronaldova majka dojku operisala 2007. godine. Nakon toga je, dvije godine kasnije, u tajnosti 2009. godine, Cristiano Ronaldo donirao toj bolnici, u znak zahvalnosti što su pomogli njegovoj majci, 100.000 funti kako bi se ona modernizirala i proširila.

Inače, slavni nogometaš jako je vezan uz majku, a ona učestvuje u svim odlukama svog sina, pa navodno tako i kada bira djevojku.

Godinama je bila uz Ronaldovu djecu, a trenutno je i najveća podrška Ronaldovoj partnerici i majci s kojom slavni nogometaš ima dvoje djece.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.