Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ljutiti portugalac

Ronaldo psujući napustio teren, otišao sa stadiona prije kraja utakmice (VIDEO)

ronaldo

Nakon što mu je trener Maurizio Sarri signalizirao da napusti igru, Ronaldo je ljutito izašao s terena psujući na portugalskom

Cristiano Ronaldo zamijenjen je u 55. minuti derbija 12. kola Serie A, u kojem je njegov Juventus pobijedio Milan 1:0.

Nakon što mu je trener Maurizio Sarri signalizirao da napusti igru, Ronaldo je ljutito izašao s terena psujući na portugalskom. Pri tome se jedva pozdravio s Paulom Dybalom koji je umjesto njega ulazio u igru i koji je kasnije zabio pobjednički gol.

Ali Ronaldo je zato bez pozdrava i rukovanja, uobičajenih kada svi nogometaši, pa čak i Ronaldo, izlaze iz igre, ostavio trenera, članove stručnog stožera i suigrače na klupi. Jer odmah po izlasku iz igre otišao je u svlačionicu.

Od tamo je otišao bez da je napravio još nešto što se očekuje od svih nogometaša – sačekao saigrače i pozdravio ih nakon utakmice. Kako pišu talijanski mediji, Ronaldo je pred kraj utakmice napravio još jednu demonstrativnu gestu. Tri minute prije kraja meča otišao je s Juventusovog stadiona, prenosi Index.

Zašto je Ronaldo ljutit?

Razlog Ronaldove ljutnje je što mu je ovo druga utakmica zaredom da je zamijenjen. Pet dana nakon meča kod Lokomotiva u Ligi prvaka to mu se dogodilo i protiv Milana u Serie A. Na obje utakmice Ronaldo je izašao dok je njegov klub imao bod, da bi bez njega uzeo sva tri.

Snimak Ronaldovog ljutitog izlaska iz igre možete pogledati na ovom LINKU.