mediji lažu

Ronaldo se konačno oglasio: Samo lažu, od 100 vijesti o meni samo je pet istinito

New Project (7)

Krajem prošle sezone Ronaldo se nije ni trudio sakriti da je ljut zbog nekvalitete i limitiranosti suigrača, što se očituje i početkom ove sezone, koju je United otvorio porazima u obje prvenstvene utakmice

Cristiano Ronaldo (37) prekinuo je šutnju koja traje cijelo ljeto. Preciznije, Ronaldo se nije oglašavao otkako ga je Jorge Mendes, agent superzvijezde počeo nuditi ostalim velikanima samo godinu dana nakon što se Portugalac vratio u klub u kojem se proslavio.

Ronaldova 24 gola u povratničkoj sezoni nisu bila dovoljna za prekid katastrofalnog niza Uniteda, koji opet nije osvojio nijedan trofej, a prvenstvo je završio na tek šestom mjestu. Od prvaka Cityja imao je čak 35 bodova manje, dok mu je do četvrte pozicije, posljednje koja vodi u Ligu prvaka, nedostajalo velikih 13 bodova.

Krajem prošle sezone Ronaldo se nije ni trudio sakriti da je ljut zbog nekvalitete i limitiranosti suigrača, što se očituje i početkom ove sezone, koju je United otvorio porazima u obje prvenstvene utakmice.

Ronaldov očekivani odlazak iz Uniteda i niz odbijenica koje je pri tome dobio te njegova ljutnja stanjem u klubu jedna su od glavnih ljetnih nogometnih tema, a posebno je intrigiralo što je legenda cijelo vrijeme šutjela. Sada se konačno oglasio, i to u komentaru na post na svom Instagram profilu, na kojem ga prati gotovo pola milijarde ljudi.

“Znat ćete istinu kada za par sedmica dam intervju u kojem ću reći sve. Mediji govore same laži. Imam bilježnicu u koju posljednjih mjeseci skupljam dokaze o tome. Od 100 vijesti koje su napisane o meni samo pet ih je bilo istinito. Imajte to na umu kada čitate što pišu o meni.”