Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

krivac za primljeni gol

Ronaldo se opet uplašio lopte, pogledajte reakciju zbog koje ga napadaju

ronaldo ss

Dok su njegovi saigrači, iza kojih je jedan igrač ležao kako lopta ne bi prošla ispod živog zida, skočili kako bi pokušali spriječiti let lopte u gol, Ronaldo je ostao stajati, pokrio je glavu rukom i ispružio nogu

Juventus je s 3:1 pobijedio Parmu u 32. kolu Serie A, a Cristiana Ronalda u Italiji opet napadaju zbog reakcije u živom zidu.

Parma je u Torinu povela u 25. minuti slobodnjakom Gastona Brugmana. Urugvajac je prebacio živi zid i lijepo zabio za vodstvo gostiju. Reakcija Ronalda u živom zidu je jedna od glavnih tema u Italiji nakon utakmice.

Dok su njegovi saigrači, iza kojih je jedan igrač ležao kako lopta ne bi prošla ispod živog zida, skočili kako bi pokušali spriječiti let lopte u gol, Ronaldo je ostao stajati, pokrio je glavu rukom i ispružio nogu.

Nakon utakmice je trener Juventusa Andrea Pirlo rekao da će dobro razmisliti o tome hoće li ubuduće koristiti Ronalda u živom zidu.

Podsjetimo, Ronalda su mnogi okrivili za ispadanje iz Lige prvaka zbog slične reakcije u živom zidu protiv Porta.

“Takva se greška ne oprašta. U moje vrijeme za živi zid birali smo igrače koji se ne boje lopte. Bojali su se lopte i skočili su okrećući leđa. Nedopustivo”, tada je rekao legendarni trener Fabio Capello.