Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zagrljeni u avionu

Ronaldo se slikao s Georginom, njena ruka ukrala pažnju

Screenshot_cristiano i georgina 1

Inače, portugalski mediji nedavno su objavili da se par zaručio te da bi uskoro moglo biti i vjenčanje, a tvrde i da lijepa Georgina već traži vjenčanicu

Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio seksi fotografiju sa svojom Georginom Rodriguez na kojoj zagrljeni leže u avionu.

“Trenuci”, napisao je Ronaldo uz emotikon srca, a onda je krenuo haos u komentarima. Njegovi pratitelji u tim su “trenucima” uočili pozu Georginine ruke.

Lijepa brineta desnu je ruku smjestila na Ronaldovo međunožje. Odnosno, barem se tako čini na fotografiji. “Pazi gdje joj je ruka…”, “Vidite li njenu ruku?”, “Za šta ga ona to drži?”, “Georgina, gdje si to ruku stavila?”, “Samo joj posmatram ruku”, komentirali su mnogobrojni Ronaldovi pratitelji.

Bilo je i onih kojima je zasmetala njena odjeća. “Reci joj da obuče dužu suknju”, “Uvijek se jeftino oblači”, prigovarali su oni konzervativniji među Ronaldovim pratiteljima.

Inače, portugalski mediji nedavno su objavili da se par zaručio te da bi uskoro moglo biti i vjenčanje, a tvrde i da lijepa Georgina već traži vjenčanicu.

https://www.instagram.com/p/BqXnr0wA0Ay/?utm_source=ig_embed