Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Madeira

Ronaldu opljačkana kuća dok je igrao utakmicu sa Španijom

ronaldo

Policija je ovoga puta reagovala munjevito, a posao im je olakšao i sam lopov

Dok su Ronaldo i društvo sinoć igrali prijateljsku utakmicu sa Španijom, iz rodnog mjesta nogometne megazvijezde stigla je jedna neugodna vijest, objavio je Daily Mail.

Lopov je, naime, iskoristio priliku i opljačkao luksuznu Ronaldovu vilu na Madeiri. Policija nije objavila koliko je ukupna šteta, ali radi se o vili od 7 miliona eura, koje je Cristiano kupio 2015. godine ponajviše zahvaljujući nestvarno lijepoj poziciji s koje puca prekrasan pogled na more, a opremljena je apsolutno svime za savršen odmor.

Ima dva olimpijska bazena te fudbalsko igralište, a samo obnova trajala je pune četiri godine.

Tamo su Ronaldo, Georgina i djeca provodili dane za vrijeme ‘lockdowna’, međutim, ovih je dana slavni fudbaler u Lisabonu na reprezenativnoj akciji, a Georgina na pariškom Fashion weeku.

Za to vrijeme, lopov je opelješio vilu, a lokalni mediji javljaju da se ušunjao kroz garažna vrata koja je neko od posluge ostavio napola otvorenima.

Policija je ovoga puta reagovala munjevito, a posao im je olakšao i sam lopov.

Nakon što je član rodbine u srijedu shvatio da je kuća opljačkana, pregledane su nadzorne kamere i identificiran počinitelj, navodno već otprije poznat porodici. Još uvijek, doduše, nije uhićen i policijska potraga za njim i dalje traje.