Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rumunski trener brutalno pretukao 16-godišnjeg fudbalera

rumunija

U subotu je trener juniora rumunske ekipe CSMS Iasi tokom utakmice sa Sport Teamom nogama i rukama izmlatio svog 16-godišnjeg igrača.

Treneru je ime Liviu Petrachu, a nakon što se vijest probila u javnost, rumunski savez i pravosuđe pokrenuli su istragu protiv čovjeka koji od nedjelje više nije trener, budući da ga je predsjednik CSMS-a Florin Prunea otpustio uz riječi: “Ovaj čovjek niti jedne sekunde ne smije biti dio sporta!”

https://youtu.be/lKZ5b-QL8d8

Šokantne detalje priče ispričao je traumatizirani dječak Codrin Tirisca, kojem je okrutni trener uputio tri udarca šakom u glavu te nekoliko udaraca nogom u rebra!?

“Noć prije utakmice odsjeli smo u hostelu gdje smo dobili užasnu hranu. Bili su to ostaci ostataka, suha palenta s pokvarenim sirom i potpuno suhom piletinom. Niko od nas igrača nije jeo, no treneru se nismo mogli potužiti s obzirom da se zatvorio u svoju sobu zbog zubobolje. Dva sata potom, u 23, pitali smo vozača našeg autobusa može li nas odvesti do obližnjeg McDonalds'a. Vozač je odbio naš zahtjev, a nas desetak pričekali smo još dva sata te otišli do restorana, naručili hranu te se vratiti u hotel. Sve je trajalo doslovnopet minuta”, rekao je dječak rumunskim medijima.