Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meridianbet daje najbolje kvote

Salah i Kane u duelu strijelaca: Šta sve trebate znati o sudaru Liverpoola i Tottenhama

SalahVKane

Derbi 10. kola Premier lige, šampion protiv viceprvaka Evrope – moćni Liverpool čeka poljuljani tottenham u nedjelju od 17.30 sati

Lider Liverpool više nije maksimalan u prvenstvu poslije remija sa Manchester Unitedom, dok su “pijetlovi” sedmi sa duplo (i “kusur”) manje bodova.

I jedni i drugi derbi čekaju osokoljeni ubjedljivim pobjedama u Ligi šampiona. Kloppova četa je slavila u Genku sa 4:1, a Tottenham je bio silan protiv Crvene zvezde – 5:0.

Suvišno je govoriti da je Liverpool apsolutni favorit, pa je za vaš tiket prava poslastica – kvota 5.90 na pobjedu Tottenhama.

Šta sve treba znati prilikom klađenja na derbi 10. kola Premier lige? Liverpool je na pet prvenstvenih mečeva kod kuće dao 23 gola, prosječno 4,6 pogodaka, dakle znate šta vam je činiti.

Ujedno, neporažen je kod kuće na 44 uzastopna premijerligaška meča, a “pijetlovi” nijednom nisu slavili u gostima ove sezone u prvenstvu (po dva remija i poraza). Također, Anfield su posljednjih devet puta napuštali pognutih glava, tri puta su izvukli neriješeno i šest puta su poraženi.

Da li je vrijeme za prekid crne serije? Ako odigrate da će konačan rezultat biti 0:1, 0:2 ili 1:2, Meridianbet daje fantastičnu kvotu 6.50.

Kada su ovakve utakmice u pitanju, Meridianbet uvijek ima spremno iznenađenje za vas, a to je ovaj put duel strijelaca – Mohamed Salah protiv Harryja Kanea.

Salah je postigao četiri gola na isto toliko mečeva Premijer lige kod kuće, a tri su došla u drugom poluvremenu. Kane je pet puta zatresao mrežu na 10 duela sa Liverpoolom. Da će obojica biti strijelci kvota je 4.50 – vrijedi probati!

Mnogo puta su i jedan i drugi bili heroji svojih timova. Sve oči su najčešće u njih uprte, pa je na Egipćaninu i Englezu da i ovaj put zablistaju. Ipak, radovaće se samo jedan, a vas čekaju brojne jedinstvene igre i najbolje kvote, samo u Meridianbet ponudi.