Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Svi žele Mireta

Salihamidžić želi Pjanića, u trku se uključio i jedan od najbogatijih klubova planete

pjanic juve4

Pjanić se posljednjih nekoliko prelaznih rokova povezivao s Manchester Cityjem, Bayernom, Real Madridom i PSG-om i mnogim drugima…

Ranije danas pojavila se informacija da je Bayern iskazao interes za dovođenje Miralema Pjanića iz Juventusa, ali Rai Sport je objavio da, što se tiče Juventusa, prodaje neće biti.

Osim toga, dodaju da bi u slučaju da se Juventus predomisli za Pjanića tražio 130 miliona eura što je jasna poruka i svim drugim klubovima koji razmišljaju o dovođenju bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Juve spustio rampu, Parižani svejedno poslali ponudu

Pjanić se posljednjih nekoliko prelaznih rokova povezivao s Manchester Cityjem, Bayernom, Real Madridom i PSG-om, a sada iz Italije i Francuske stižu informacije da su upravo Parižani odlučili uputiti prvu službenu ponudu.

Ako je vjerovati Telefootu, riječ je o ponudi teškoj 75 miliona eura. Iako je Juve naglasio kako ne želi pustiti Pjanića za manje od 130 miliona eura, ova ponuda mogla bi ih natjerati da razmisle jer bi za Pjanića mogli dobiti dvostruko više od onog što su platili kad su ga dovodili iz Rome.

Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.