Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Saradnja sa FK Željezničar: “Klas” kupio 10 desetogodišnjih ulaznica

FKZ-AS-Grupacija-4-1024×683
Foto: Fkzeljeznicar.ba

Kompanija Klas d.d. Sarajevo kao dio AS Grupacije prepoznala je značaj infrastrukturnog projekta FK Željezničar i odlučila podržati razvoj domaćeg sporta kupovinom deset desetogodišnjih ulaznica. Ugovor o saradnji potpisao je direktor AS GROUP, Rusmir Hrvić.

Podrška ove komapnije je proizašla iz poslovnih konekcija koje Grupacija ima sa partnerima koji su u rukovodstvu sarajevskog kluba.

Delegaciju kompanije Klas su dočekali predsjednik Nadzornog odbora, Senad Misimović, direktor Kluba, Mirsad Šiljak, član Upravnog odbora, Almir Hadžiosmanović, te marketing menadžer, Emir Dobrača. Na sastanku je također bilo govora o mogućim modalitetima saradnje Borca iz Jelaha i Željezničara. Nakon sastanka i potpisivanja ugovora, delegacija je sa domaćinima obišla radove na istočnoj tribini.

Podsjetimo, akcija “Izgradimo istočnu tribinu” podrazumijeva kupovinu desetogodišnje ulaznice sa središnji dio budućeg istoka, a cijena ulaznice iznosi 1.000,00 KM. Do sada, realizovana je kupovina 465 desetogodišnjih ulaznica.