Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mario vrančić

Sarajevo dovelo najjače pojačanje dosad, na Koševo stiže bivši bh. reprezentativac

mario-vrancic

Vrančić već duže vrijeme pregovara sa sarajevskim klubom, a otklonjene su, nezvanično, i posljednje prepreke, pa je izvjesno da će bivši reprezentativac BiH biti posljednje bombastično pojačanje u redovima kluba sa Koševa

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Mario Vrančić na pragu je igranja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Vrančić je odnedavno meta FK Sarajevo, a kako pišu mediji, vrlo brzo bi dogovor mogao biti i ozvaničen, te Mario Vrančić predstavljen kao novo pojačanje FK Sarajevo.

Vrančić već duže vrijeme pregovara sa sarajevskim klubom, a otklonjene su, nezvanično, i posljednje prepreke, pa je izvjesno da će bivši reprezentativac BiH biti posljednje bombastično pojačanje u redovima kluba sa Koševa.

Vrančić iza sebe ima 150 utakmica u Engleskoj, od toga 133 u Championshipu i 20 u Premiershipu. Sa Norwichom je dva puta bio prvi u Championshipu. Igrao je i u njemačkoj Bundesligi, gdje je upisao 76 nastupa.

Igrao je preko 40 utakmica za sve selekcije Njemačke starosti do 20 godina, a za reprezentaciju BiH nastupio je šest puta.

Nastupao je za Paderborn, Darmstadt, Stoke City, Norwich, tako da je jasno da se radi o jednom od najvećih imena koja su zaigrala u bosanskohercegovačkoj ligi.