Fudbal

Sarajevska pivara FK Željezničaru poklonila 152 stolice

23/05/2016

Povodom 152. godine postojanja, Sarajevska pivara d.d. uplatila je FK Željezničaru novac za 152 stolice i tako učestvovala u projektu “Kupi stolicu za evropsku Grbavicu”.

“Učešće u ovom projektu je još jedan doprinos Sarajevske pivare razvoju sporta u našoj zemlji. Smatramo da je naša obaveza, kao domaće kompanije, da podržimo sve projekte koji promoviraju Bosnu i Hercegovini, i ovdje i u inostranstvu. FK Željezničaru i njegovim navijačima želimo mnogo sreće u predstojećim utakmicama, kao i u izgradnji evropske Grbavice,“ rekao je marketing menadžer Sarajevske pivare d.d. Adnan Kamber.

“FK Željezničar iskazuje zahvalnost Sarajevskoj pivari za podršku projektu Kupi stolicu za evropsku Grbavicu, a koristimo priliku i da uputimo čestitke Sarajevskoj pivari kao jednoj od najstarijih i najuspješnijih kompanija u BiH povodom poslovnog jubileja i 152. godine od osnivanja,”poručeno je iz FK Željezničar.

Sarajevska pivara je nastarije industrijsko postrojenje u Bosni i Hercegovini i u više navrata je u svojoj historiji sponzorirala FK Željezničar, kao i mnoge druge sportske klubove u našoj zemlji.

Komentari