Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

fabrizio romano

Sat vremena prije kraja prelaznog roka Barca poslala jasnu poruku o Pjaniću i Depayu

miralem-pjanic

Romano je na svom Twitter nalogu objavio kako je Barcelona poslala jasnu poruku kada su u pitanja dva njena igrača koja su se posljednjih dana spominjala u kontekstu mogućih transfera, odnosno odlazaka s Kamp Noua

Španski nogometni div Barcelona donijela odluku o Miralemu Pjaniću. Tako tvrdi poznati sportski novinar Fabrizio Romano.

Romano je na svom Twitter nalogu objavio kako je Barcelona poslala jasnu poruku kada su u pitanja dva njena igrača koja su se posljednjih dana spominjala u kontekstu mogućih transfera, odnosno odlazaka s Kamp Noua.

“Poruka Barcelona je jasna: Oni ne očekuju da Pjanić i Depay napuste klub u posljednjih sat vremena prelaznog roka”, objavio je Romano sat prije ponoći.

Naš veznjak nije dobio minutažu ni u jednoj od tri utakmice koje je njegova ekipa do sada odigrala u Primeri ove sezone.

Gostovanje Sevilli 3. septembra sljedeća je utakmica Barcelone u Primeri.

Pjanić je debitovao španskoj Primere za Barcelonu 27. septembra 2020. ušavaši kao zamjena protiv Villarreala u dobi od 30 godina i 178 dana. Sveukupno, u svojoj karijeri u Primeri je nastupio 19 puta.

Arthur Melo je u posljednjim satim prelaznog roka postao novi fudbaler Liverpula. Brazilac stiže na posudbu iz Juventusa. Podsjećamo, on je prije dvije godine stigao u Juve iz Barcelone, a u suprotnom smjeru tada je otišao upravo naš Miralem Pjanić.