Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Širokog

Sedloski: Dat ćemo sve od sebe, nemamo što izgubiti

siroki press

Igrač Širokog Bernardo Matić smatra kako Široki ima pravo vjerovati u čudo

Trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski ocijenio je u utorak uoči uzvratne utakmice finala Kupa BiH protiv Sarajeva kako se ne smije ponoviti loš ulazak njegove momčadi u utakmicu kao u prvom dvoboju i poraza 0:3 na Koševu.

– Čestitat ću igračima na tome što smo ušli u Evropu, a to je uprava i tražila kad sam preuzeo Široki. Kad je u pitanju sutrašnja utakmica, znamo kako smo loše odigrali prvo poluvrijeme, ne trebamo to ponoviti. Izgubili smo 3:0, od 60. minute smo počeli igrati našu igru i nametati ritam, ali smo i primili gol – kazao je Sedloski na konferenciji za novinare.

Ustvrdio je kako igrači Širokog u sutrašnjoj utakmici nemaju što izgubiti te da će dati sve od sebe.

– Mi smo ostvarili cilj, došli smo do Europe. U finalu Kupa smo, moji igrači će bit rasterećeni i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Još jednom želim igračima čestitati na mukotrpnom radu i ostvarenju našeg cilja – kazao je.

Igrač Širokog Bernardo Matić smatra kako Široki ima pravo vjerovati u čudo.

– Prvo poluvrijeme bili smo loši u Sarajevu. Analizirali smo utakmicu i sutra ne smijemo tako ući u prvo poluvrijeme i ponoviti te greške. Imamo pravo vjerovati jer utakmica traje 90 minuta. Moramo dati sve od sebe i opravdati dres koji nosimo – kazao je Matić.

Dominik Kovačić istaknuo je kako će igrači dati sve od sebe da pobjede na Pecari.

NK Široki Brijeg uputio je apel gledateljima za fer i sportskim navijanjem u uzvratnoj utakmici finala Kupa BiH i pozvao svoje simpatizere da napune tribine Pecare i podrže “Plavo-bijele”.

Sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima u Zapadnohercegovačkoj županiji, svako nepoštivanje njegovih odrednica, odnosno bilo kakve provokacije i narušavanje javnog reda i mira bit će sankcionirani, rečeno je iz kluba.