Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Roberto Moreno

Selektor Španije u suzama ušao u svlačionicu: Dobio sam otkaz

Roberto-Moreno

Nakon sinoćnje pobjede nad Rumunijom Morenu je uručen otkaz

Roberto Moreno više nije selektor Španije. Na klupu Furije stigao je kao zamjena za Luisa Enriquea te je tokom kvalifikacija za Euro odradio sjajan posao i odveo Španiju na novo veliko takmičenje.

Međutim, nakon sinoćnje pobjede nad Rumunijom Morenu je uručen otkaz, a prema navodima španskih medija, Moreno je nakon utakmice utrčao u svlačionicu u suzama i igračima saopštio da je dobio otkaz.

Nakon toga je odbio doći na službenu konferenciju za medije, a za danas je najavljena još jedna konferencija na kojoj će biti predstavljen novi selektor.

To će ponovno biti Luis Enrique. Postignut je dogovor o njegovom povratku na klupu nakon što je prije nekoliko mjeseci otišao s pozicije kako bi bio uz bolesnu kćer koja je u međuvremenu i umrla.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.