Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šerbečić: Neće biti iznenađenje ukoliko napustim Radnik

zeljo_radnik_2

Nakon odličnih partija u dresu Radnika i mlade reprezentacije BiH Besim Šerbečić ove zime se našao na meti nekoliko klubova iz inostranstva. Defanzivac bijeljinskog premijerligaša mogao bi uz adekvatno obeštećenje promeniti klub čime bi se kasa Radnika značajno popunila. Posrednik u pregovorima je nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Jovanović, ali se ime kluba koji je zagrizao drži u tajnosti.

– Znam da postoji interesovanje nekoliko klubova iz inostranstva i da je jedna ponuda konkretna, pa ne bi bilo iznenađenje da u dogovoru s upravom napravim inostrani angažman. Trenutno sam potpuno posvećen pripremama Radnika. Dolazak u bijeljinski klub bio je pun pogodak, jer sam stigao i do dresa mlade reprezentacije BiH, te poziva u A tim. Svima u klubu dugujem veliku zahvalnost. Upravo zbog toga se nadam da ću odlaskom u inostranstvo klubu donijeti finansijsku stabilnost i pomoći da se na proljeće ostvare svi ciljevi, rekao je Šerbečić za Blic.

Nedavno se našao i na širem spisku novog selektora Roberta Prosinečkog za turneju u SAD-u.

– Poziv u reprezentaciju je čast i veliki motiv da u nastavku karijere pružam još bolje partije. Za mene je to priznanje za dosadašnji rad i dokaz da su me stručnjaci primjetili kako u Radniku tako i mladoj reprezentaciji. Ako dobijem šansu učiniću sve da je opravdam, istakao je Šerbečić.

Špekulacije kažu da bi ovaj fudbaler uskoro mogao zaigrati za Standard iz Liegea.