Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šilić zbog Lončara ljut na medije

Siroki – Ordabasy2

Sportski direktor NK Široki Brijeg Dalibor Šilić prokomentarisao je medijske špekulacije oko pregovora Stjepana Lončara s Levskim iz Sofije, nazvavši ih samovoljnim konstrukcijama pojedinih medija i novinara, i apsolutnim neistinama, naglašavajući i da je apsolutna neistina da je Široki nešto tajio.

– Dostupni smo svim novinarima, otvoreni čak i na treninzima, na raspolaganju smo prije i nakon utakmica, a vezano za slučaj Lončar, zanimljivo, niko od novinara nije nazvao i zatražio od mene izjavu, odnosno da prokomentarišem šta se događa. Valjda, kako bi pojedini mediji i novinari kreirali atmosferu po vlastitoj želji, odnosno kako to isključivo njima odgovara, kazao je Šilić.

Službeni stav NK Široki Brijeg o Lončaru i mogućnosti njegovog transfera u Levski nije postojao do danas, tvrdio je Šilić.

– Ono što je tačno u cijeloj priči oko Lončara je činjenica da su postojali pregovori s Levskim, da su od bugarskog kluba bili ponuđeni uvjeti kojima su bili zadovoljni i igrač, i Široki, ali i da su na ljekarskom pregledu tamošnji ljekari pronašli blagu povredu meniska, zbog čega je Levski istaknuo neprihvatljivu ponudu, sa znatno umanjenim novčanim uvjetima, dodao je Šilić.