Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

spfbih

Sindikat fudbalera BiH: Obratio nam se veliki broj igrača Borca, klub ne izvršava obaveze

borac zeljo grbavica fena

Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH pokrenuo je postupke za nekoliko igrača do sada

Sindikat profesionalnih fubalera u BiH se oglasio saopštenjem povodom dešavanja u vezi sa igračima Borca.

Saopštenje Sindikata prenosimo u potpunosti.

“U proteklim danima veliki broj igrača FK Borac Banja Luka obratilo se Sindikatu. Klub već nekoliko mjeseci ne izvršava svoje ugovorne obaveze prema njima, a odgovorne osobe na pozive i poruke fudbalera ne odgovaraju ili ne daju adekvatne informacije.

Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH pokrenuo je postupke za nekoliko igrača do sada, a pozivamo klupsko rukovodstvo da u što skorijem roku izvrši uplatu svih dospjelih obaveza prema igračima i trenerima, u suprotnom ugrožena je klupska licenca za premijerligaško i UEFA takmičenje!”, stoji u saopštenju.

I srbijanski Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” je prije samo nekoliko dana izašao sa sličnim saopštenjem i pozvao svoje članove na oprez:

“Danas smo raskinuli dva ugovora naših članova koji su nastupali za FK Borac Banja Luka, zbog grubog kršenja ugovornih obaveza od strane kluba. Igrači četiri mjeseca nisu primili plate.

FK Borac Banja Luka je bez konkurencije klub sa najviše radnih sporova posljednjih desetak godina na prostorima bivše Jugoslavije. Gotovo da ne postoji član SPFN koji je nastupao za navedeni klub, a da nije završio na sudu.

Zbog svega navedenog, pozivamo sve naše članove na veliki oprez”, objavili su.