Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sir Alex Ferguson se probudio iz kome nakon operacije mozga

ferguson

Sir Alex Ferguson, legendarni menadžer Manchester Uniteda, probudio se iz kome nakon operacije zbog izliva krvi u mozak.

Ferguson je u subotu uveče hitno primljen u bolnicu pošto mu je pozlilo kod kuće, da bi se ispostavilo da je u pitanju moždani udar, odnosno manji izliv krvi na mozak.

Operacija je obavljena iste večeri i prošla je bez ikakvih problema, ubrzo je saopšteno da je čuveni Škot u stabilnom stanju, a sada nam stižu još bolje vijesti.

Kako prenose mediji na Ostrvu, iako je pred njim duži period oporavka, sir Alex može da se uspravi i sjedi na krevetu, dok je dan za nama proveo pričajući sa osobljem bolnice i članovima porodice.

Još uvijek je prerano prognozirati da li će se sedamdesetšestogodišnji stručnjak uspjeti u potpunosti da se oporavi, kao i da li će šlog koji je doživeo ostaviti trajne posljedice na njega, ali je svakako najvažnije da je zdrav i svjestan.

Svi u Britaniji bili su u šoku tokom vikenda, dok su klubovi, kolege, igrači i navijači, apsolutno svih klubova, pružali bezuslonu podršku uz želju da se legendarni Fergie što prije oporavi i vrati na svoj Old Trafford.