Fudbal

povratak u bih

Široki Brijeg se pojačao u vezi, potpisao je Marin Glavaš

23/01/2020

Glavaš je u karijeri igrao za Osijek, slovačke Zlate Moravce, armenski Ararat, slovensko Celje, finski Oulu te austrijske niželigaše Horn i Weiz

Ofenzivni vezni igrač Marin Glavaš potpisao je za NK Široki Brijeg do kraja sezone uz opciju produženja ugovora na dvije godine.

“Presretan sam zbog povratka u svoju Hercegovinu, a posebno zbog postignutog dogovora s NK Široki Brijeg. Zahvalan sam trenerima i sportskom direktoru na pruženoj prilici i ukazano povjerenje nastojat ću opravdati svojim igrama i zalaganjem na terenu”, kazao je 28-godišnji nogometaš.

Glavaš je u karijeri igrao za Osijek, slovačke Zlate Moravce, armenski Ararat, slovensko Celje, finski Oulu te austrijske niželigaše Horn i Weiz.

U Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi upisao je 59 nastupa i 4 gola, u slovačkom i slovenskom elitnom razredu postigao je po jedan gol u 18, odnosno 11 nastupa. U austrijskoj i finskoj drugoj ligi zabilježio je deset, odnosno osam nastupa te četiri u armenskoj prvoj ligi, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.