Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

presica na pecari

Široki dočekuje Krupu, Karačić poručuje: Igrači znaju da je ovo važna utakmica

168366116_4560502263979803_2606896030085439384_n

Igrači su bili slobodni za Uskrs pa su tek u utorak krenuli s radom, jednom dnevno, kazao je Karačić

U najavi utakmice 25. kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Krupa domaći trener Toni Karačić izjavio je kako pripreme za utakmicu protječu dobro.

Igrači su bili slobodni za Uskrs pa su tek u utorak krenuli s radom, jednom dnevno, kazao je Karačić.

Dodao je kako je kod pojedinih igrača bilo problema s nekim sitnim ozljedama, no da su svi, osim Majića, u pogonu.

– Mi smo na gostovanju imali priliku igrati protiv sadašnje momčadi Krupe, tako da smo vidjeli da je to momčad koja je drugačija u odnosu na jesenski dio prvenstva. Kvalitetni su, nećemo ih podcijeniti i maksimalno se kvalitetno pripremamo. Ova utakmica je bitna za nas zato što igramo kući i ako želimo držati priključak za vrhom onda moramo pobjeđivati. Igrači su s tim upoznati i svjesni situacije pa motiva neće nedostajati – ustvrdio je Karačić.

Susret Širokog Brijega i Krupe najavio je i desni bočni igrač Kristijan Medić koji je naglasio da je Krupa kvalitetna ekipa, iako njihovo trenutno stanje na tabeli to ne pokazuje.

– Mi smo favoriti na Pecari, tako se pripremamo. Nadamo se da ćemo pobijediti, uzeti tri boda i tako se približiti prvom mjestu. Ukoliko Sarajevo ‘kiksa’, a mi povežemo dvije tri pobjede opet se možemo boriti za prvo mjesto- kazao je Medić koji se u proljetnom dijelu sezone odlaskom Cipetića ustalio u prvoj momčadi Širokog Brijega.

Utakmica 25. kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Krupa se igra u nedjelju, 11. aprila, od 17 sati na stadionu Pecara.

Široki Brijeg je trenutno bodovno izjednačen s Borcem na drugom mjestu s 44 osvojena boda, a ekipa Krupe je posljednja na ljestvici s 15 bodova.