Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kup bih

Široki ide u Foču: Dolazimo kao favoriti i to ćemo potvrditi na terenu

nk široki brijeg
FOTO: Fena

Utakmica se igra od 13 sati. Glavni sudac je Enis Džemidžić iz Goražda, a njegovi pomoćnici su Dženan Milić i Edin Redžović iz Sarajeva

Nogometaši Širokog Brijega u srijedu će u okviru šesnaestine finala Kupa BiH gostovati u Foči kod Sutjeske, člana Prve lige Republike Srpske.

– Nakon utakmice u nedjelju treba se dobro regenerirati i fizički i psihički. Nažalost, nije nas nagradio rezultat, iako smo odigrali jako dobru utakmicu protiv Veleža – kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera plavo-bijelih Marijan Budimir.

Naglasio je kako u Foču putuju u statusu favorita koji žele potvrditi i na terenu.

– Dobili smo određene informacije o našem suparniku. Sutjeska je iskusna momčad i njihovi će igrači sigurno biti motivirani u utakmici protiv premijerligaša. Svoju priliku će vjerojatno tražiti kroz prekide i tranziciju. No, mi dolazimo u statusu favorita i to ćemo potvrditi na terenu. Moramo proći dalje – istaknuo je Budimir.

Širokobriježanima bi veliki problem mogao predstavljati i travnjak stadiona u Foči.

– Ne znamo kakav nas teren očekuje. Sigurno neće biti u idealnom stanju. To će nam biti najveća enigma. Može nas dočekati i kiša i snijeg – dodao je Budimir.

Slično razmišljanje dijeli i iskusni branič Božo Musa.

– Ne znamo u kakvom će stanju biti teren. Vjerojatno nećemo uživati u nekoj ljepotici od igre. Ako ne uđemo maksimalno fokusirani u utakmicu, možemo upasti u probleme koje nitko ne želi, posebno u ovom trenutku. Zanima nas isključivo prolaz dalje – naglasio je Musa.

Marijan Budimir je istaknuo kako neće praviti radikalne promjene u kadru za ovu utakmicu, pa će tako utakmicu početi postava vrlo slična onoj iz nedjeljne prvenstvene utakmice protiv Veleža.

Utakmica se igra od 13 sati. Glavni sudac je Enis Džemidžić iz Goražda, a njegovi pomoćnici su Dženan Milić i Edin Redžović iz Sarajeva.