Potvrđeno iz kluba

Široki ostaje bez Zachare, Maganjića i Majića

igraci1 (1)

S druge strane, 26-godišnjem veznom igraču Josipu Majiću istekla je polugodišnja posudba iz zagrebačke Lokomotive i on neće biti više u kadru Tonija Karačića

Mateusz Zachara, Josip Maganjić i Josip Majić u sljedećoj sezoni neće nositi dres Širokog Brijega, objavili su u utorak iz tog kluba.

Tridesejednogodišnjem Mateuszu Zachari istekao je polugodišnji ugovor i isti neće biti produžen. Nekadašnji poljski reprezentativac u “plavo-bijelom” dresu upisao je devet premijerligaških nastupa u kojima je postigao jedan pogodak i dodao jednu asistenciju, navodi se u obrazloženju kluba.

Iako je bio ugovorom vezan do ljeta 2022. godine, s 22-godišnjim Josipom Maganjićem dogovoren je sporazumni raskid ugovora. Mladi Sinjanin koji može pokriti sve pozicije u napadu upisao je samo četiri prvenstvena i jedan kup nastup.

S druge strane, 26-godišnjem veznom igraču Josipu Majiću istekla je polugodišnja posudba iz zagrebačke Lokomotive i on neće biti više u kadru Tonija Karačića. U sedam prvenstvenih i jednom kup nastupu rođeni Zadranin nije imao učinka za momčad s Pecare, kažu iz NK Široki Brijeg.