Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sjećate li se Faustina Asprille? Evo kakvi ga problemi muče danas

faustino asprilla

Nesvakidašnju priču o Faustinu Asprilli, nekadašnjem kolumbijskom nogometnom reprezentativcu, danas 45-godišnjaku, donosi ugledni BBC. Njezin početak zvuči kao početak vica, iako to zapravo nije.

Asprilla, bivši napadač Parme i Newcastlea je posudio svog 44.000 funti vrijednog konja po imenu Lucas prijatelju. Međutim, njegov prijatelj nije se dobro za njega brinuo i jednog je dana nakon što je popio čašicu previše ostao je bez ponosne životinje koju je trebao jahati na paradi po imenu “Buga Fair”.

Lucas je nestao 17. jula , a Asprilla je bio toliko očajan u namjeri da ga pronađe da je ponudio 100 funti nagrade za bilo kakvu informaciju vezanu uz njega. Fernando Murillo, šef regionalne policije u regiji Valle del Cauci izjavio je za kolumbijski dnevnik El Espectador da je Lucas na kraju pronađen u lokalnom gradu Floridi.

“Tamo su ga ostavili neki ljudi za kojima sada tragamo. Ono što se zapravo dogodilo je to, da je Tino posudio konja prijatelju koji ga je u pijanom stanju dao dvojici mladića”, objasnio je Murillo.

Priča je tako na kraju sretno završila za Asprillu.

Nekad je bio zvijezda na nogometnom travnjaku, a danas ga se medijski spominje jako rijetko, eventualno u ponekoj bizarnoj priči poput ove.