Fudbal

Brann u norveškoj

Skandal potresao cijelu zemlju: Nogometaši na stadionu orgijali s djevojkama

13/08/2021

Kamere na stadionu uhvatile su sve, od seksa s djevojkama do toga da su mnogi potpuno goli trčali travnjakom i pravili se da slave golove

Nogometaši norveškog Branna su odlučili poželjeti dobrodošlicu igračima koji su tek došli u klub pa su ih odveli na večeru dobrodošlice. Nakon večere i koje čaše vina previše, druženje se pretvorilo u seks-skandal o kojem bruji Norveška.

Kako javlja norveški BT, grupi od dvanaest igrača priključile su se četiri djevojke. Svi skupa su odlučili posjetiti stadion norveškog prvoligaša Branna. Na njemu su proveli pet sati, od ponoći do pet ujutro.

Odlučili su svoj izlet zadržati u tajnosti pa su svi ugasili mobitele kako niko ne bi snimao što se događa na travnjaku, ali su zaboravili da stadion ima videonadzor.

Kamere na stadionu uhvatile su sve, od seksa s djevojkama do toga da su mnogi potpuno goli trčali travnjakom i pravili se da slave golove.

Sportski direktor Branna Jimmi Nageg Jacobson rekao je norveškim novinarima kako će klub sigurno reagirati i kazniti igrače.

“Imali smo ozbiljan razgovor s njima, jasno je da ćemo ih kazniti, ali ih ne možemo sve suspendirati. Prevelika je to skupina igrača da bismo ih izbacili iz momčadi. Možemo jednog igrača suspendirati, ali ne možemo sve”, rekao je sportski direktor trenutno posljednje momčadi norveškog prvenstva.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.