Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

treća liga

Skandalozne scene na bh. terenima: Gosti dobijali crvene, domaći im lomili zube

zubi
FOTO: Facebook / FK Gornji Rahić

Deblji kraj izvukli su fudbaleri gostujuće ekipe

Skandalozne snimke dolaze s utakmica niželigaških ekipa u Bosni i Hercegovini.

Utakmica 21. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine između FK Dizdaruša i FK Gornji Rahić više je ličila na uličnu tučnjavu nego na fudbalski meč.

Deblji kraj izvukli su fudbaleri gostujuće ekipe.

Naime glavni sudija Adnan Skopljak, pokazao je gostima čak četiri crvena kartona. A jednom fudbaleru Rahića domaći su su uspjeli polomiti i dva zuba već nakon prvih 45 minuta.

FK Gornji Rahić najavio je i žalbu Nogometnom savezu BiH, zbog kako su naveli “fiktivno prijavljenog sudije Adnana Skopljaka”.

Također iz trećeligaša su uputili i saopštenje nakon meča, u kojem navode da su njihova dva igrača zadobili teže tjelesne povrede.

“Dragi naši Rahićani i svi Vi koji istinski volite ovaj klub, svi Vi koji iskreno podržavate naš projekat, projekat koji ni mnogo jači “igrači” nisu bili u stanju srušiti a mnogi su se sapleli u tom pohodu.

Na današnjoj utakmici 21. kola Druge lige FBiH protiv ekipe FK Dizdaruša, naši Emir i Alem su zadobili teške tjelesne povrede.

Zato, svi Vi koji duboko u sebi osjećate Fudbalski klub G. Rahić pružite podršku našim fudbalerima, prije svega jako dobrim momcima i insanima.

Kolektiv našeg kluba čvrsto stoji iza svojih fudbalera i tako će biti i u budućnosti!

Ema, Mujaga – glavu gore. Odmorite se pa nastavljamo radovati naše navijače”, stoji u saopštenju.