Slaven Bilić upao u svlačionicu i iznenadio amatere West Hama

BilicTeamTalk

Saslušali su svog trenera, a onda je na vrata pokucao Slaven Bilić. E to će pamtiti cijeli život. Malo koji amater može se pohvaliti da ga je za utakmicu “nabrijavao” Bilić.

Upravo su to doživjeli igrači amaterske ekipe West Hama.

Bilić je još jedanput pokazao zašto je jedan od najomiljenijih trenera u Premiershipu. Njegov ležeran stil u koji je uklopio disciplinu, poštovanje, ali i zabavu i u kojem s igračima ima prijateljski odnos, oduševio je Otok.

Alo hrvatski trener nije se samo došao pokazati.

Momcima iz amaterske ekipe West Hama održao je pravi motivacijski govor uoči posljednje utakmice protiv Watforda.

– U redu, momci. Vaš trener je napravio dobro svoj posao i rekao vam sve što treba. Pred vama je zadnja utakmica na ovom stadionu, morate pobijediti. Dajte sve od sebe i učinite nas ponosnim – rekao je Bilić.

– Ko je kapitan? – pitao je Slaven, na što se ustao jedan od igrača.

– Izgledaš kao kipetan – dodao je Bilić, koji je igraču stavio kapetansku traku.

Sad ću vam pokazati kako to mi radimo

– Sad ću vam pokazati što mi radimo uoči utakmice. Stanemo u krug. Znam da je pritisak zbog bodova, ali ja želim da se smijete i uživate u igri. OK? Osim porodice, nema ništa bolje od nogometa i zato morate uživati. Radite naporno i radite jedan za drugoga – dodao je Slaven, što je naišlo na veliko oduševljenje.

Bilić je u svojoj premijernoj sezoni u Premiershipu s West Hamom osvojio najviše bodova u klupskoj historiji, a “čekićari” mogu izboriti i Evropu, ako Manchester United osvoji Fa Cup protiv Crystal Palacea.