Sloboda protiv Zrinjskog s drugom postavom

omerovic_sloboda

Nogometaši Slobode sutra putuju u Međugorje gdje će se odmarati i pripremati do derbija sa Zrinjskim u Mostaru.

Trener Husref Musemić odmarat će veći broj prvotimaca kako bi bili što odmorniji za uzvratni susret finala Kupa BiH protiv Radnika, iduće srijede u Bijeljini, saznaje Fena.

Kapiten Zajko Zeba neće moći nastupiti zbog isključenja na utakmici s Radnikom, a zbog ozljede Musemić ne može u ekipu uvrstiti Amera Ordagića i Harisa Mehmedagića.

Protv Zrinjskog najvjerovatniće će u startnoj postavi biti rezervisti, golman Azir Muminović, te Darko Todorović, Omar Pršeš, Adnan Salihović, Slobodan Lakičević, Miljenko Govedarica i Anes Haurdić.

Na raspolaganju će biti Elvis Sarić i Mladen Veselinović koji minule srijede protiv Radnika nisu nastupili zbog tri žuta kartona. Od standardnih mogao bi nastupiti Perica Ivetić, dok se u špicu napada očekuje Mersudin Ahmetović, trenutno drugi strijelac Tuzlaka, ali koji u drugom dijelu sezone još nije postigao gol.

– Bez obzira na to što idemo s dosta mlađih igrača, svi smo željni igre, tako da ćemo protiv Zrinjskog igrati borbeno i odgovorno. Idemo im čestitati naslov prvaka, ali i pokvariti slavljeničko raspoloženje. Očekujem povoljan rezultat, a to je sve osim poraza – izjavio je za Fenu Omar Pršeš, igrač veznog reda koji je protiv Radnika igrao svega pet posljednjih minuta.