Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

motivirajući govor

Snimak iz svlačionice Francuza na poluvremenu: Mbappe priča, Deschamps šuti

nbappe

Na poluvremenu je Argentina vodila 2:0 golovima Lionela Messija i Angela Di Marije

Kylian Mbappe zabio je tri gola u finalu Svjetskog prvenstva, a nije osvojio naslov prvaka. Mladi Francuz je tako s osam golova postao najbolji strijelac turnira, no ni to nije bilo dovoljno za obranu francuske titule.

Na poluvremenu je Argentina vodila 2:0 golovima Lionela Messija i Angela Di Marije.

Francuska se vratila u 80. i 81. preko Kyliana Mbappéa, a onda je Argentina u produžecima povela preko Messija u 108. minuti. Francuzima je 3:3 donio nevjerovatni Mbappé u 118. minuti, no zatim su poraženi nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.

Mbappéov govor

Društvenim mrežama kruži video iz francuske svlačionice na poluvremenu. Glavnu riječ drži Mbappé, koji se nešto kasnije prometnuo u glavnog junaka Tricolora. Izbornik Didier Deschamps hoda svlačionicom i šuti, a Mbappé govori:

“Ovo je utakmica života, igra se svake četiri godine. Ne možemo gore od ovoga! Možemo se vratiti”, pokušavao je motivirati suigrače, koji su sjedili u tišini, prenosi Index.

Francuska je djelovala slabo veliku većinu utakmice, a onda se trgnula nakon Mbappéovih golova. Na kraju su tragičari ispali Kingsley Coman i Aurelien Tchouaméni, koji su promašili svoje jedanaesterce u raspucavanju.

Video možete pogledati na ovom LINKU.