Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

menadžer tima

Solskjaer: Pogba će biti u Unitedu sljedeće sezone

pogba

Vezni fudbaler je povezivan sa odlaskom sa Old Trafforda, posebno zbog otvorenog sukoba njegovog menadžera Mine Raiole sa Manchester Unitedom

Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda izjavio je da će Paul Pogba i naredne sezone biti u klubu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Pogba ove sezone ima probleme sa povredom gležnja, a posljednji od osam nastupa upisao je još 26. decembra. Prethodno nije igrao od 30. septembra i duela sa Arsenalom.

Vezni fudbaler je povezivan sa odlaskom sa Old Trafforda, posebno zbog otvorenog sukoba njegovog menadžera Mine Raiole sa Manchester Unitedom. No, Solskjaer uvjeren da će 26-godišnji Pogba ostati i naredne sezone.

“Pogba je naš igrač. Preostale su mu još dvije godine ugovora, uz mogućnost produženja za još jednu. Tako da možete očekivati da će biti ovdje i sljedeće sezone“, rekao je Solskjaer za britanske medije.

Pogba se u United vratio iz Juventusa ljeta 2016. godine u transferu vrijednom čak 105 miliona eura. Za “crvene đavole“ je tokom dva boravka u klubu odigrao 150 takmičarskih utakmica i postigao 31 gol.