Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spahić: Ne okrećem se prošlosti, zanima me samo budućnost s HSV-om

spahic1111111

Nakon što je potpisao jednogodišnji ugovor sa bundesligašem HSV-om, na zvaničnoj Facebook stranici oglasio se i bh. reprezentativac Emir Spahić.

– Od danas sam zvanično igrač njemačkog HSV-a nakon što sam prijepodne uspješno završio medicinski pregled u Graubündenu. Zaista se tome radujem. Predstavnici kluba kao i novi saigrači srdačno su me pozdravili nakon mog dolaska u kamp za trening. Već kod razgovora sa Brunom Labadijom, Peterom Knäbelom i Dietmarom Beiersdorferom imao sam dobar osjećaj. Tačno mi je rečeno šta se od mene traži i očekuje, naravno i čemu se nadaju.

spahic

Zahvalan sam sto će mi HSV pružiti priliku da nastavim svoju karijeru u Bundesligi gdje se osjećam jako lijepo i ugodno. Također sam vidio da mnogo navijača podržava moj dolazak na čemu im se od srca zahvaljujem. Moj zadatak je da pomognem u razvoju novog tima i da opravadam povjerenje koje mi je dato, napisao je Spahić, te dodao:

– Ne želim ništa unaprijed obećavati ili najavljivati neke velike stvari, jer nas očekuje puno posla. Za mene važi samo jedno pravilo – ne okreći se prošlosti nego gledaj u oči budućnosti, naravno sad samo sa HSV-om, poručio je Spahić.