Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spalletti: Roma je dobra i s Džekom i bez njega

dzeko spalletti

Roma će nastavak pozitivnog niza tražiti u ponedjeljak protiv Bologne, a trener Luciano Spalletti na raspolaganju ima sve igrače.

“Vratio se William Vainqueur, Antonio Rudiger je ok, Daniele De Rossi više nema bolove u leđima. Kevin Strootman će uskoro biti fit, nedostaju mu utakmice. Uvjeren sam da će, kada ga izaberem, biti 100% fit”, rekao je Spalletti pa nastavio:

“Roberto Donadoni radi sjajan posao u Bologni. Pobjegli su iz zone ispadanja, pa su opušteni i zato jako opasni za nas.”

Dvojba je Edin Džeko ili Diego Perotti kao lažna devetka.

“Trener gleda kolektiv. Roma je dobra i s Džekom i bez njega. Najvažnije je da zabijamo kao tim, ne želimo biti ovisno o samo jednom napadaču. Džeko trenira dobro, ali mora znati da je rezultat tima najvažniji.”

“Što bi Iago Falque trebao reći? On je bio prvi izbor prije nego sam ja došao, sada nije. To je sport. Možda ću iritirati neke igrače, ali to je normalno.”

“Neko jutro sam pitao Maicona je li sve u redu, a on je odgovorio da je ljut na mene jer ne igra. Zatim je došao na trening i dao apsolutno sve od sebe. Sviđa mi se kada su igrači iskreni.”

Totti?

“Totti možda ima drugačiji pristup, ali on je pun samopouzdanja i želi pomoći Romi. Tretiram ga kao pravog nogometaša, a iskreno jedan sam od rijetkih koji to još radi. Čini mi se da neki mediji žele da on ode u mpenziju, ali on je vođa, ima karizmu. bez obzira igrao ili ne.”

“U budućnosti može imati ulogu koju želi. Idemo u istom smjeru, što donosi rezultat Romi. Brinem za Francesca i zato mu uvijek govorim istinu”, zaključio je Spalletti.