Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spalletti vraća Džeku u vrh napada Rome

AS Roma

Romu u petak čeka gostovanje kod Carpija u sklopu 25. kola Serie A, a Luciano Spalletti je istaknuo da je fokusiran isključivo na tu utakmicu i da uopšte ne razmišlja o susretu Lige prvaka protiv Real Madrida koji ih očekuje u srijedu.

“Mislimo samo na Capri , sutrašnja utakmica nam je prioritet. Za Real će nam se vratiti neki igrači i izbor za tu utakmicu ću napraviti na temelju sutrašnje. Ne smijemo u ovom trenutku razmišljati o ničemu drugome osim o utakmici s Carpijem. To nam je ključno,” rekao je Luciano Spaletti, a potom je pojasnio na koje igrače ne može računati za prvenstvenu utakmicu.

“De Rossi nije bolje, još je uvijek povrijeđen. Ljudi koji se brinu za njega misle da mogu to riješiti, nadam se da ću ga imati na raspolaganju poslije Carpija. Totti je trenirao s ekipom, ali su se jučer javili neki problemi. Danas je ponovno osjetio bolove i neće zaigrati.”

” Edin Džeko ? Igrat će. On, Perotti, Salah, El Shaarawy i Pjanić mogu odlično surađivati na terenu,” zaključio je trener Rome.