liga prvaka

Španci najavljuju Pjanića od prve minute protiv Dynama

pjanic messi

Edin Višća će sa svojim Basaksehirom dočekati Manchester United. Iako je turski tim poražen u prošlom kolu od PSG-a, dobro je igrao, tako da sigurno neće biti lako Crvenim đavolima

Treće kolo grupne faze Lige prvaka bit će kompletirano večeras, a odigrat će se susreti skupina od E do H, a očekuju nas nova uzbuđenja kao i uvijek kada se igra najjače klupsko takmičenje na svijetu.

U grupi E, Chelsea i Sevilla mogli bi napraviti velike korake ka plasman u nokaut fazu. Oba kluba imaju po četiri boda, a večeras su favoriti. Plavci na Stamford Bridgeu dočekuju Rennes, a Sevilla na svom tereu igra protiv Krasnodara.

Grupa F donosi zanimljiv susret Zenita i Lazija, koji ima dosta kadrovskih problema. U drugom susretu ove skupine Borussia Dortmund gostuje Club Bruggeu i ne bi smjela dopustiti kiks, jer su u prvom kolu poraženi od “nebesko-plavih” i imaju samo tri boda.

Pažnju u našoj zemlji posebno privlači grupa G zbog bh. reprezentativaca. Barcelona će dočekati kijevski Dynamo, a španski mediji najavljuju da će Miralem Pjanić početi utakmicu od prve minute.

Timu sa Camp Noua u domaćem prvenstvu ne ide baš najbolje, ali u Ligi prvaka za sada imaju maksimalnih šest bodova.

Barcelona ima ulogu apsolutnog favorita, a kladionica Mozzart daje kvotu na pobjedu Katalonaca od 1.10. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.

U drugom susretu ove grupe u Budimpešti se sastaju Ferencvaros i Juventus. Mađarski tim za sada ima bod, dok je Juve skupio tri. Iako je Stara dama bila bezidejna protiv Barcelone, večeras su veliki favoriti.

Adnan Kovačević će gotovo sigurno biti u početnom sastavu Ferencvarosa, dok je upitan nastup Eldara Ćivića.

Još jedan bh. reprezentativac nastupit će u grupi H. Edin Višća će sa svojim Basaksehirom dočekati Manchester United. Iako je turski tim poražen u prošlom kolu od PSG-a, dobro je igrao, tako da sigurno neće biti lako Crvenim đavolima.

RB Leipzig i PSG će odigrati drugi susret ove grupe, a gosti će biti bez nekoliko veoma važnih fudbalera.

Multiprenos utakmica od 21 sat je na Areni Sport 3.

Kompletnu ponudu Mozzarta za meč Barcelone i Ferencvarosa pogledajte ovdje.

Liga prvaka, treće kolo:

GRUPA E

21:00 Chelsea – Rennes (Arena Sport 4)
21:00 Sevilla – Krasnodar

GRUPA F

18:55 Zenit – Lazio (Arena Sport 1)
21:00 Club Brugge – Borussia Dortmund

GRUPA G

21:00 Barcelona – Dynamo Kiev (Arena Sport 1)
21:00 Ferencvaros – Juventus (Arena Sport 2)

GRUPA H

18:55 Basaksehir – Manchester United (Arena Sport 2)
21:00 RB Leipzig – PSG