Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Španija zgrožena potezom igrača kojem je Kolašinac slomio nogu (FOTO)

JSEE

Španski nogometaš Jese Rodriguez, koji trenutno igra kao posuđen igrač PSG-a u engleskom Stoke Cityju, stigao je u žižu interesa medija nakon što je potvrdio da više nije u vezi sa Aurah Ruiz.

Raskid kao raskid ne bi bio ništa spektakularno da se nije desio u prilično teškim okolnostima za sada već bivši par.

Naime, Jese i Aurah prolaze kroz veoma težak period već mjesecima nakon što se njihov sin rodio sa teškom srčanom manom. Aurah je i ranije optuživala Jesea da nije posvećivao dovoljno pažnje bolesnom sinu i da je svaka dva mjeseca dolazio da ga posjeti.

Nekadašnji igrač Real Madrida oglasio se prije nekoliko dana na Twitteru i potvrdio da više nije u vezi sa Aurah. Jese je tada zamolio medije da poštuju privatnost njegove porodice, ali sigurno nije očekivao da će dobiti žestok odgovor od svoje bivše djevojke.

“Ne traži od ljudi da poštuju mene i tvog sina kada si ti prva osoba koja nije pokazala poštovanje. Daješ drugim ljudima da ti pišu saopštenja. Zakazao si u najgorem trenutku naših života. Imao si hiljadu puteva da to saopštiš, a ti si na kraju izabrao Twitter”, napisala Aurah i dodala:

“Najlakše ti je da nas napustiš jer je tebi uvijek bilo najteže da si s nama. Želim da te podsjetim da ne paziš svog sina kako je zaslužio. Fudbal ti je uvijek bio na prvom mjestu i zbog toga je moja porodica napustila svoje poslove kako bi se svi brinuli za našeg sina kada ti nisi htio”, poručila je Jeseova sada već bivša djevojka.

Inače, Jesea javnost u BiH pamti po teškoj ozljedi koju je zadobio u duelu sa našim Seadom Kolašincem, u duelu Lige prvaka Schalkea i Real Madrida 2014. godine.